Táňa Pauhofová: Hrať vo filme mamu je dobrý trenažér do života

Atraktívna herečka sa v úlohe matky objavila na filmovom plátne už niekoľkokrát. Najbližšie ju môžu v tejto polohe diváci a diváčky vidieť v kinách už od štvrtka.

11.01.2017 18:15
Ľuboš Kostelný, Klára Issová, Táňa Pauhofová Foto:
Ľuboš Kostelný, Klára Issová a Táňa Pauhofová pri nakrúcaní filmu Všetko alebo nič.
debata
Slovenská herečka Táňa Pauhofová sa na filmovom plátne ocitla už viackrát v úlohe mamy a táto poloha jej podľa vlastných slov aj celkom zachutila. „Priznám sa, že mňa veľmi bavia úlohy mám. Prvý film, kde som stvárnila mamu, bol asi Muzika, potom v Horiacom kre som mala dve dcérky a do roly mamy ma obsadili aj v komédii Všetko alebo nič, ktorá práve ide do slovenských kín. Tam som zas stvárnila úplne inú mamu, ktorá napriek tomu, že je rozvedená, nie je na veci sama a so svojou dcérkou je do veľkej miery parťáčka. Potom jej však príde ďalšie dieťa a opäť čelí situácii, ktorú nemá úplne pod kontrolou. Často si hovorím, ako strašne dobre, že sa takéto veci učím zvládať iba na filmovom plátne. Je to taký dobrý trenažér do života,“ zasmiala sa herečka.

S romantickou komédiou nemala vraj známa herečka do nakrúcania snímky Všetko alebo nič žiadnu skúsenosť a dodnes má voči tomuto žánru veľký rešpekt. „Ten žáner samotný je pre mňa veľkou výzvou, pretože robiť srandu nie je vždy iba sranda. Museli sme v dialógoch nájsť tú živosť, humor a hĺbku, aby to nebolo umelé a aby diváčky, ktoré sa na film prídu pozrieť, cítili, že to s nami žijú tiež,“ poznamenala Pauhofová, ktorá podľa vlastných slov heslo ‚Všetko alebo nič‘ do svojho života bežne neaplikuje. „Ja nie som ten extrémistický typ. Jasné, že ako herečka a ako Táňa mám občas sklony k hyperbolizovaniu a tým pádom chcem vždy všetko, ale vo svojej podstate som veľmi umiernený typ,“ uviedla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Všetko alebo nič

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...