Môj život po rozchode sa masívne zmenil, vyhlasuje James McAvoy

Vyzerali ako idylický manželský pár. A predsa sa vzťah herca Jamesa McAvoya a jeho kolegyne - britskej herečky Anne Marie Duffovej minulý rok skončil.

14.01.2017 10:30
Herec James McAvoy pózuje fotografom v Londýne. Foto: ,
Herec James McAvoy pózuje fotografom v Londýne.
debata

V rozhovore pre magazín portálu Mr.Porter sa 37-ročný herec priznal, že jeho život sa po rozchode zmenil naozaj výrazne. „Doslova masívne,“ uviedol McAvoy. „Ale zároveň veľa vecí zostalo takých ako predtým,“ pokračoval hrdina filmov ako Pokánie či Frankenstein.

„Jedna z vecí, ktoré zostali rovnaké, je to, že nehovorím o súkromí na verejnosti. Keď sme boli s Anne Marie spolu, našou politikou bolo nehovoriť jeden o druhom verejne. Porušili sme to len zriedka a ak áno, bolo to pri drobných veciach – napríklad, keď som povedal: Áno, tieto Vianoce budeme moriaka piecť spolu,“ vysvetlil McAvoy.

Herec James McAvoy a jeho manželka Anne-Marie... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herec James McAvoy a jeho manželka Anne-Marie Duff. Herec James McAvoy a jeho manželka Anne-Marie Duff na archívnom zábere.

Doplnil, že hoci sa rozišli, stále rešpektujú jeden druhého a právo na súkromie. Dôvodom je určite aj blaho spoločného syna, pre ktorého sa glagowský rodák nepresťahoval do Hollywoodu, kde veľa nakrúca. Chcel zostať čo najbližšie svojej ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #James McAvoy #zmena #zivot

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...