Je dobojované! Johnny Depp a Amber Heard ukončili rozvod

Losangeleský súd v piatok oficiálne ukončil rozvodové konanie americkej hereckej dvojice Johnnyho Deppa a Amber Heardovej.

14.01.2017 17:30
Johnny Depp a Amber Heard Foto: ,
Herecký pár Johnny Depp a Amber Heard na archívnom zábere.
debata

Dvojica bude postupovať podľa podmienok rozvodu, ktoré mimosúdne podpísala ešte v auguste. Päťdesiattriročný Depp tak svojej o 23 rokov mladšej bývalej partnerke vyplatí zvyšok zo siedmich miliónov dolárov (v prepočte takmer 6,6 milióna eur), na ktorých sa vtedy dohodli v rámci rozvodového vyrovnania.

Rodáčka z texaského Austinu plánuje venovať peniaze na charitu, pričom Depp prisľúbil vyplatiť túto sumu počas 12 mesiacov s tým, že Heard do konca roka 2018 peniaze prevedie vybraným charitatívnym organizáciám. Ani jeden z dvojice nepožaduje manželské alimenty, pričom každý z nich uhradí vlastné výdavky na právne služby.

Uzavreli tiež dohodu o mlčanlivosti, podľa ktorej sa o svojom vzťahu nebudú vyjadrovať pred médiami či na sociálnych sieťach. Okrem toho sa dohodli na tom, že si Depp ponechá vyše 40 vozidiel, súkromný ostrov na Bahamách a všetky svoje nehnuteľnosti, vrátane domov v Los Angeles či Paríži. Heard sa zas bude naďalej starať o ich dvoch psov a koňa, pričom jej zostanú dve autá.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #rozvod #Amber Heard

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...