Z prepadnutia Kim Kardashianovej obvinili ďalších šesť osôb

Celkovo v tomto prípade prokuratúra obvinila desať zo sedemnástich podozrivých.

15.01.2017 14:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita a internetová kráľovná Kim Kardashian.
debata

Obvinení sú vo veku 29 až 72 rokov a všetci čelia obvineniam z ozbrojenej lúpeže, únosu a sprisahania, pričom im hrozia tresty odňatia slobody až na 30 rokov.

Prokuratúra už vo štvrtok obvinila štyri osoby, medzi ktorými je aj 27-ročný Gary Madar, brat šoféra 36-ročnej Kardashian West Michaela Madara, ktorého prepustili v stredu. Celkovo polícia v tomto prípade zadržala sedemnásť osôb, pričom sedem z nich následne prepustila na slobodu.

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Podľa dostupných informácií do apartmánu Kardashian West vošli maskovaní lupiči prezlečení za policajtov a namierili na ňu zbraň. Manželku rappera Kanyeho Westa zviazali a nechali ju v kúpeľni, no fyzicky jej neublížili. Z apartmánu jej zmizli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Podozrivých zatkli v pondelok skoro ráno počas razií v okolí Paríža, ako aj v ďalších mestách vo Francúzsku. Počas zásahu našli 200-tisíc eur v hotovosti, no ukradnuté šperky sa vyšetrovateľom zatiaľ nepodarilo vypátrať. Polícia zadržala podozrivých na základe stôp DNA, ktoré zanechali na mieste činu. Vzorky odobrali z materiálu, ktorým Kardashian West zviazali, ako aj z diamantového prívesku v tvare kríža, ktorý pri úteku stratili. Ostatných podozrivých vypátrali na základe vyhodnocovania videozáznamov a monitoringu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #obvinenie #Paríž #prepadnutie

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...