Sex-škandál mladého idolu tínedžeriek: Na webe je jeho erekcia!

Sexuálne škandály hviezd v poslednom čase Hollywood obchádzali. Ale pred pár dňami sa opäť objavila novinka. Tentoraz v mužskom vydaní.

17.01.2017 18:30
debata (2)
Herec Cody Christian na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Cody Christian na archívnom zábere. Herec Cody Christian na archívnom zábere.

Na internet unikli súkromné videá herca Codyho Christiana, hrdinu populárneho seriálu Teen Wolf. Len dvadsaťjedenročný Christian je očividne lámačom ženských sŕdc a robí to aj zbraňami modernej digitálnej doby – posielaním sexi obrázkov či videí. Lenže, to sa veľmi rýchlo môže vypomstiť.

Na webe sa totiž momentálne dá nájsť niekoľko nahrávok či fotografií, ktoré Christiana zachytávajú v pomerne chúlostivom stave. Nielen bez nohavíc a dole bez, ale aj s výraznou erekciou, ktorou sa pýši pred nešpecifikovanou adresátkou tejto pošty.

Reakcie na uniknuté zábery sú viac než zaujímavé – rozdelili totiž fanúšikovskú základňu na dva tábory. Niektoré fanúšičky a fanúšikovia s nadšením tieto momentky zdieľali, iní však vyjadrili hercovi podporu a tvrdia, že si nebudú súkromný materiál pozerať.

Nie je jasné, z akého zdroja sa materiál dostal do verejného digitálneho priestoru, ale herec zatiaľ neohlásil, že by chcel niekoho žalovať.

Pred pár rokmi sa odohral v Hollywoode veľký škandál, keď sa hackerovi podarilo získať heslá na kontá všemožných známych hviezd. Na internet sa vďaka nemu dostali nahé zábery Jennifer Lawrencovej, Kate Uptonovej, Kirsten Dunstovej a mnohých ďalších. Hackera Ryana Collinsa odsúdil súd v októbri minulého roka na 18 mesiacov väzenia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #internet #škandál #porno #video #Cody Christian #uniknutie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...