Seyfried: Nevesta som bola miliónkrát, na vlastnej svadbe chcem pokoj

Po niekoľkých neúspešných vzťahoch sa herečka Amanda Seyfried plánuje konečne usadiť. Tento rok ju čaká svadba. Áno by mala povedať partnerovi a kolegovi Thomasovi Sadoskemu.

19.01.2017 10:40
debata
Herečka Amanda Seyfried a jej partner Thomas... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Amanda Seyfried a jej partner Thomas Sadoski n Herečka Amanda Seyfried a jej partner Thomas Sadoski na zábere z nácviku divadelnej hry The Way We Get By, pri práci na ktorej sa zoznámili.

Tridsaťjedenročná herečka, ktorá sa objavila napríklad v muzikáloch Bedári alebo Mamma Mia, prezradila, že na vlastnej svadbe chce mať pokoj a nebyť stredobodom pozornosti. „Musím chodiť na premiéry a neustále sa obliekať do výrazných modelov. Minulý rok na galavečere Met Gala som bola oblečená do šiat od Ricarda Tisciho, ktoré boli svadobným modelom. Nevestu som si zahrala snáď miliónkrát,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín Vogue Australia blondínka.

Podľa nej je dôležité, aby si deň D užili predovšetkým s partnerom a najbližšími a aby sa celá rodina a blízky okruh spoločne skvelo zabavili. Herečka však predsa len bude musieť byť opatrná. Dôvodom je fakt, že so Sadoskim čaká prvý prírastok. „Nikdy v živote som nebola nadšenejšia,“ opísala svoje pocity z tehotenstva. „A tiež pripravená. Cítim, že to je tá správna chvíľa,“ dodala Seyfried.

So Sadoskim, ktorý je známy napríklad zo seriálu Newsroom, začala randiť začiatkom roka 2016. Rok predtým sa herec rozviedol s prvou manželkou Kimberly Hopeovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #svadba #Amanda Seyfried #Thomas Sadoski

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...