Tehotná Amal Clooney? Sotva, veď má driek štíhly ako prútik

Už niekoľko týždňov riešia médiá po celom svete, či sa manželka herca Georga Clooneyho, pôvabná Amal, ocitla v požehnanom stave.

19.01.2017 14:55
debata

Rozporuplné informácie mali mať finálny verdikt, keď sa pred pár dňami objavili správy, že Amal je naozaj tehotná a prvé dieťa privedie na svet už v marci. Toto všetko sa však javí ako absolútny výmysel. Najmä v kontexte s tým, ako dlhonohá právnička momentálne vyzerá.

Na Medzinárodnom ekonomickom fóre v Davose, kde sa momentálne schádzajú poprední predstavitelia štátov, ale aj benefičných organizácií z celého sveta, sa krásna Amal objavila spoločne s manželom Georgom. A jej výber garderóby to povedal celkom jasne.

V trblietavých koktejlových šatách predviedla brunetka s libanonskými koreňmi útly a štíhly driek, na aký boli doteraz médiá zvyknutí. Informácie o tom, že už v marci by mala rodiť, sa teda javia skutočne smiešne.

Samozrejme, je tu aj možnosť, že Amal je naozaj tehotná a zatiaľ je to len pár týždňov. Takúto informáciu by však určite odmietla populárna partnerka hollywoodskeho herca zdieľať s verejnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #médiá #výmysel #kačica #Amal Clooney

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...