Uctila si mŕtveho kamaráta! Geri Halliwell pomenovala syna takto

Anglická speváčka, herečka a spisovateľka Geri Halliwell, známa aj ako Ginger Spice z už nefungujúcej dievčenskej skupiny Spice Girls, prezradila meno, ktoré spoločne s manželom Christianom Hornerom dali ich prvému spoločnému potomkovi.

22.01.2017 14:55
Geri Halliwell a Christian Horner Foto: ,
Tehotná speváčka Geri Halliwell a jej manžel - tímový manažér tímu Red Bull Racing Formula 1 Christian Horner na archívnom zábere.
debata

Dvojica sa rozhodla chlapca, ktorý prišiel na svet v sobotu, pomenovať Montague George Hector Horner. Speváčka o tom informovala prostredníctvom služby Instagram.

Podľa informácií britského denníka Daily Mirror je stredné meno George údajne poctou zosnulému spevákovi Georgeovi Michaelovi, ktorý skonal 25. decembra.

Štyridsaťštyriročná Halliwell a o rok mladší Horner, ktorý pôsobí ako šéf tímu formuly 1 Red Bull, sa zosobášili v máji 2015. Obaja majú už jednu dcéru z predchádzajúcich vzťahov – speváčka je matkou desaťročnej Bluebell Madonny, ktorú má so scenáristom Sachom Gervasim, zatiaľ čo Horner má trinásťročnú dcéru Oliviu s Beverley Allen.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #meno #George #Geri Halliwell #pocta #George Michael

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....