Miluje aj jej celulitídu! Azalea ukázala stehná, jej milenec zase lásku k nej

Aj vás trápi pomarančová pokožka na stehnách a hovoríte si, prečo nemôžete mať figúru ako niektoré celebrity? Pokoj! Raperka Iggy Azalea je dôkazom, že aj ony sú ženy ako všetky ostatné.

23.01.2017 12:15
debata (2)
Speváčka a raperka Iggy Azalea na dovolenke v... Foto: Profimedia
Iggy Azalea Speváčka a raperka Iggy Azalea na dovolenke v mexickom letovisku Cabo. Takto jej lásku prejavoval nový milenec - producent LJay Currie.

Austrálska rodáčka a úspešná hudobníčka sa v týchto dňoch objavila na dovolenke v luxusnom letovisku Cabo v Mexiku. A práve tam ju paparazzovia zachytili pri voľných chvíľach v mori so skupinou priateľov a novým milencom.

Tým je hudobný producent LJAy Currie, s ktorým sa blondínka zoznámila pri práci na nových skladbách. Currie nedokázal z kyprej Azaley spustiť zrak a ani ruky. Čo na tom, že blondínka disponuje vskutku bujným pozadím a tiež neprehliadnuteľnou celulitídou. Možno práve to je to, čo afroamerického producenta na autorke hitov Pussy či Fancy priťahuje.

A zábery z mexickej dovolenky môžu byť pekným odkazom aj pre ostatné dámy. Netrápte sa tým, že nie ste dokonalá – dôležité je, že ste milovaná. A máte rada sama seba.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #milenec #celulitída #Iggy Azalea

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...