Dcéra Phila Collinsa trpela kedysi anorexiou. Teraz ju musela zahrať!

Málokto tuší, že dcéra Phila Collinsa, herečka Lily Collins, trpela v minulosti príjmom poruchy potravy. Prehovorila o tom na festivale Sundance.

24.01.2017 08:20
debata
Herečka Lily Collins na nedávnom vyhlásení cien... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Lily Collins v róbe Zuhair Murad Couture. Herečka Lily Collins na nedávnom vyhlásení cien Zlatý glóbus.

Dvadsaťsedemročná brunetka sa rozhodla o tejto veci hovoriť aj preto, že na filmovom podujatí predstavila svoj nový film – čiernu komédiu To the bone, v ktorej hlavná hrdinka hladuje a odmieta jedlo. „Pre mňa to bola rozhodne celkom dramatická rola. V mladosti som totiž sama trpela poruchou príjmu potravy,“ vyhlásila pre mnohých prekvapujúcu informáciu herečka.

„Minulý rok som napísala knihu a kapitolu o tejto mojej životnej skúsenosti som písala týždeň predtým, ako som dostala scenár k filmu,“ uviedla Collins pre magazín People. „Bolo to akoby mi vesmír predložil tieto veci a pomohol mi tak čeliť, istým spôsobom smrteľnému strachu, ktorý som zvykla mať,“ prezradila Coolins, ktorá pre filmu tiež schudla. Tentoraz však pod dozorom výživového poradcu.

Herečka uviedla, že táto rola si od nej vyžadovala rozmanitú paletu emocionálnych schopností, aby sa dokázala vrátiť k tomu, čo prežila aj v osobnom živote. „Myslím si, že aj preto je jasné, že pre mňa ide o veľmi osobný film. Veľmi,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #film #Lily Collins #anorexia #Sundance #porucha príjmu potravy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...