Tom Hardy prerobil na novom seriáli. Vraj prišiel o dva milióny!

Plniť si sny niečo stojí. A občas sa to tiež nevypláca. Herec Tom Hardy údajne prerobil na svojom novom televíznom projekte 2 milióny libier.

23.01.2017 15:19
Herec Tom Hardy a jeho partnerka Charlotte Riley. Foto: ,
Herec Tom Hardy a jeho partnerka Charlotte Riley.
debata

Ako píše britský Daily Mail, herec sa rozhodol nový miniseriál HBO pod názvom Taboo produkovať a okrem hrania pracoval aj na scenári so svojím otcom Edwardom. Projekt, do ktorého vrazil vlastné peniaze, však podľa predbežných odhadov nezarobil dostatok na predaji práv a tak sa Hardy ocitol v pomerne vysokej strate.

„Tieto čísla sa Tomovi nebudú ľahko čítať,“ uviedol pre The Sun zdroj, podľa ktorého sa seriálu Taboo podarilo pokryť 8,4 milióna libier z pôvodného nákladu vo výške 10,4 milióna. „Nezáleží na tom, kto ste, alebo ako veľa peňazí zarobíte, len tak vyhodiť von oknom dva milióny – to je dosť pre každého,“ pokračoval zdroj.

zväčšiť Herec Tom Hardy počas nakrúcania novej... Foto: Profimedia
Tom Hardy Herec Tom Hardy počas nakrúcania novej televíznej drámy Taboo odhalil úplne všetko. A paparazzovia boli pritom.

Tridsaťdeväťročný herec a producent, ktorý sa v minisérii objavil celkom nahý a vyvolal už pred pár mesiacmi pozornosť paparazzov, by vraj mohol ešte straty vykryť dodatočnými príjmami. Tie by mal získať predajom dévedečiek či prípadne príjmami zo streamovania a plateného sťahovania seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #projekt #strata #milión #Tom Hardy #Tabbo

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...