Luxusná zima Cibulkovej? S manželom si užívali idylku v Tatrách

Hollywoodske celebrity majú Aspen, európske St. Moritz a slovenské? No napríklad aj krásne Tatry. Tenistka Dominika Cibulková si v slovenských "veľhorách" užívala voľné chvíle.

24.01.2017 15:30
debata (4)

On top of our country..#us

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Úspešná športovkyňa, pre ktorú bol minulý rok mimoriadne úspešný z profesionálnej stránky, ale aj v súkromí, navštívila s manželom Michalom Tatry. Konkrétne si spolu vyrazili na Lomnický štít. Jedno z najkrajších a najvyššie položených miest v krajine je obľúbenou vyhliadkou. A práve tú si Cibulková spoločne s partnerom užili. Vďaka nádhernému jasnému počasiu a slnku to bola ideálna chvíľa aj na fotografovanie. A Dominika sa, ako inak, o tieto momenty podelila aj na svojom Instagrame.

Fanúšikovia si pri tej príležitosti zavtipkovali aj na adresu jej cestovateľského životného štýlu. „Ešte včera bola v Austrálii a dnes na štíte,“ napísal jeden z nich.

Cibulková sa pred pár dňami vrátila od protinožcov, kde momentálne mieri do finále grandslamový turnaj Australian Open. Slovenská tenistka vypadla v treťom kole po prehratom zápase s ruskou hráčkou Jekaterinou Makarovovou.

Oh hi @hotentoth

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Tatry #Instagram #Dominika Cibulková #Lomnický štít #Michal Navara

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...