Môjho otca zavraždili, tvrdí rezolútne dcéra Michaela Jacksona

O otca prišla v pomerne mladom veku. Jej slávny rodič, kráľ popu Michael Jackson, umrel ako 51-ročný na predávkovanie liekmi. Paris Jackson je presvedčená, že ho zavraždili.

25.01.2017 14:45
Paris Jackson Foto:
Paris Jackson, dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre magazín Rolling Stone, inak prvom veľkom rozhovore vôbec, uviedla 18-ročná Paris, že jej slávneho otca v roku 2009 zabili. Mal tak urobiť lekár Conrad Murray, ktorý si odpykal štvorročný trest – nie však za vraždu, ale za neúmyselné zabitie s podaním liekov, ktoré Jacksona stáli život.

Prostredné dieťa kráľa popu však hovorí, že všetko nasvedčuje tomu, že Jackson bol zavraždený. „Všetky indície k tomu smerujú. Znie to ako totálna konšpirácia, znie to ako úplná blbosť, ale všetci skutoční fanúšikovia, všetci v rodine to vedia. Bolo to celé vopred pripravené,“ uviedla v interview Paris Jackson.

Prezradila tiež, že si pamätá, ako jej otec plakával po večeroch pri jej posteli. „Predstavte si rodiča, ktorý plače pri vás kvôli tomu, že ho svet nenávidí za niečo, čo neurobil. A pre mňa bol jediným človekom, na ktorom mi záležalo. Takže vidieť, že celý váš svet uvrhli do bolesti, spôsobilo, že som svet začala nenávidieť ja sama. Za to, čo mu urobil. Neustále som si hovorila, ako k nemu môžu byť takí krutí,“ vyhlásila Paris Jackson v emotívnom rozhovore.

Len pred pár dňami sa mladá Američanka objavila na parížskom týždni módy, kde sa prezentovali pánske kolekcie. Pri tej príležitosti tiež nafotila editoriál pre módnu značku Chanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #vražda #rozhovor #Paris Jackson #Rolling Stone

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...