Život slobodnej matky je občas poriadne ťažký, hovorí Michelle Williams

Herečka Michelle Williams sa v rozhovore vyznala, že život slobodnej mamy nie je jednoduchý. Aj jej predstavy o romantickej láske sa už rokmi zmenili.

26.01.2017 11:30
Michelle Williams Foto: ,
Herečka Michelle Williams na archívnom zábere.
debata

Čerstvo na Oscara nominovanú herečku (za výkon vo filme Miesto pri mori) oslovil na rozhovor magazín denníka Wall Street Journal a práve v ňom sa útla blondínka s krátkym účesom zverila, že byť slobodnou mamou je niekedy poriadne náročné. „Je ťažké odolávať pocitu zlyhania za to, že nežijete štandardne alebo podľa predstáv o tom, čo je normálne,“ uviedla.

„Niekedy je to veľmi odcudzujúce. Napríklad pri školských stretnutiach, kde sme vlastne len dve slobodné mamy. Všetci ostatní majú partnera, takže my dve sme sa tak nejako skamarátili. Ale mám rodinu. Mám to, prečo sa zvyčajne ľudia vydávajú alebo ženia. Žijem v akejsi komúne,“ komentovala herečka, ktorá tiež hovorila o tom, že je ťažké s pribúdajúcim vekom prežívať romancu s mužom.

„Ak ste rodičom jedenásť rokov a väčšinu toho času to robíte sami, nemáte viac romantické ideály. Máte praktické pochopenie pre to, že veci musíte robiť sami. A viete ich sami zvládnuť,“ doplnila williams, ktorá má dcéru so zosnulým hercom Heathom Ledgerom.

Od jeho smrti sa stretávala napríklad s režisérom Spikeom Jonezom, ale ďalší jej partneri známi nie sú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #matka #Michelle Williams #zivot #slobodná matka #romanca #ideály

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...