Z Ramazzottiho ex je štyridsiatnička! Ale ako vyzerá po boku dcéry?

Michelle Hunziker oslávila štyridsiatku. Trojnásobnej mame by ju hádal málokto.

26.01.2017 00:00
debata

Michelle Hunziker mala toľko, čo teraz jej dcéra, keď sa spoznala s talianskou speváckou hviezdou, Erosom Ramazzottim. V dvadsiatke sa tak začal život krásnej blondínky odvíjať pod drobnohľadom talianskych médií. Dokázala totiž očariť a napokon aj priviesť pred oltár obletovaného Ramazzottiho, ktorému porodila dcéru Auroru (20). A hoci ich manželstvo (1998 – 2002) sa po štyroch spoločných rokoch rozpadlo, hviezda Hunzikerovej v Taliansku a Nemecku stúpala. 24. januára oslávila štyridsiatku, hoci by jej ju hádal málokto.

Michelle Hunziker a jej dcéra Aurora Ramazzotti... Foto: Profimedia
Michelle Hunziker Michelle Hunziker a jej dcéra Aurora Ramazzotti v Miláne pred reštauráciou, kde moderátorka oslavovala štyridsiatku.

Jubileum oslávila v kruhu priateľov a rodiny v Miláne, kde aktuálne žije po boku manžela, Tomasa Trussardiho. S ním moderátorka vychováva dve malé dcéry a ako sa vyjadrila v nedávnom rozhovore pre magazín Gala, bola by šťastná, ak by sa jej podarilo priviesť na svet ešte ďalšie dieťa. Nijako výrazne sa s ním však neponáhľa.

Pred reštauráciou sa fotografom podarilo zopár záberov, na ktorých Michelle pózuje s dcérou Aurorou (20). A skutočne, dve ženy ani zďaleka nepripomínajú mamu s dcérou, ale skôr sestry. Čerstvá štyridsiatnička s krásnym úsmevom a štíhlou postavičkou zo starnutia strach mať nemusí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #štyridsať #Aurora

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....