Poriadne sexi Taylor Swfit v novom klipe: Zvádza ako profesionálka!

Americká speváčka Taylor Swift a jej anglický kolega Zayn zverejnili prostredníctvom služby YouTube videoklip k duetu I Don’t Wanna Live Forever.

29.01.2017 09:30
Taylor Swift Foto:
Speváčka Taylor Swift vo videoklipe k piesni I don´t wanna live forever.
debata

V novinke odohrávajúcej sa v luxusnom hoteli možno vidieť interpretov, ktorí sa snažia vyrovnať s odlúčením a vzájomnou túžbou. O réžiu klipu sa postaral Grant Singer.

Singel, ktorý dvojica zložila spolu so spevákom Samom Dewom a hudobníkom Jackom Antonoffom, sa bude nachádzať na soundtracku pripravovanej snímky Päťdesiat odtieňov temnoty, ktorý uvedú na trh 10. februára. Okrem nich na soundtrack prispeli napríklad aj John Legend, Nick Jonas s Nicki Minaj, Sia, The-Dream či Danny Elfman.

Spomínaný film je adaptáciou knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) autorky E. L. James a zároveň pokračovaním romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015). Autorom scenára je Niall Leonard, o réžiu sa postaral James Foley. V hlavných úlohách sa znova predstavia Jamie Dornan v úlohe Christiana Greya a Dakota Johnson ako Anastasia Steele.

Herecké obsadenie dopĺňajú Bella Heathcote, Kim Basinger, Eric Johnson, Tyler Hoechlin, Max Martini, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora alebo Marcia Gay Harden. Titul sa do slovenských kín dostane 9. februára.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #Zayn Malik #klip #video #Päťdesiat odtieňov temnoty

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...