Čaká dvojičky a chce koncertovať? Beyoncé čaká Coachella aj Grammy!

Americká speváčka a herečka Beyoncé vystúpi na 59. ročníku udeľovania cien Grammy.

03.02.2017 11:05
Beyonce - The Formation World Tour (Frank... Foto: ,
Beyoncé je známa svojimi divokými tanečnými choreografiami. V tehotenstve ich toľko asi predviesť nebude môcť.
debata

Informáciu potvrdili nemenované zdroje pre reláciu Entertainment Tonight a tiež otec 35-ročnej interpretky Mathew Knowles v rozhovore pre The Insider.

Bývalá členka už nefungujúcej skupiny Destiny's Child pritom pred pár dňami oznámila, že spolu s manželom, rapperom Jay Z čakajú dvojčatá. Pár už spolu vychováva päťročnú dcéru Blue Ivy.

Pre americkú hviezdu však ceny Grammy nebudú jedinou koncertnou povinnosťou tohto roka. V máji by sa mala objaviť na festivale Coachella v Kalifornii, kde je jedným z headlinerov podujatia. Objavili sa už dohady o tom, či speváčka vystúpi, pretože v tom čase by mala byť zhruba v siedmom mesiaci tehotenstva. Jej manažment však zatiaľ koncert nezrušil.

Rodáčka z Houstonu v Texase má v aktuálnom ročníku deväť nominácií na Grammy. O jednu menej získali Drake, Rihanna a Kanye West. Odovzdávanie cien sa uskutoční v nedeľu 12. februára v losangeleskom Staples Center a moderovať ho bude James Corden. Počas slávnosti vystúpia napríklad aj Adele, John Legend, Metallica, Bruno Mars, Carrie Underwood, Keith Urban, Chance The Rapper, William Bell či Sturgill Simpson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #koncert #tehotenstvo #Grammy #vystúpenie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...