To je hanba! Vulgarizmy a rasistické narážky znejú z úst Mela Gibsona

Medzi hercom Melom Gibsonom a jeho ex-priateľkou dochádza k slovným prestrelkám, za ktoré by sa mal akčný hrdina naozaj hanbiť.

02.07.2010 18:19
Mel Gibson a Oksana Grigorieva Foto:
A láske je koniec. Gibson a Grigorieva si nevedia prísť na meno.
debata

Na verejnosť prenikla šokujúca nahrávka, vďaka ktorej spoznávajú ľudia obľúbeného akčného hrdinu Mela Gibsona z úplne inej stránky. Bohužiaľ, z veľmi nelichotivej. 54-ročný herec si počas telefonátu so svojou ex-priateľkou a matkou jeho 8-mesačnej dcéry Lucie nedáva pozor na slová. Jeho vyjadrenia sú plné vulgárnych urážok. Gibsonovi evidentne praskli nervy a ruskej speváčke Oksane Grigorieve adresoval niekoľko urážlivých prívlastkov.

Okrem vulgarizmov sa jej na zázname vyhrážal podpálením domu. Najhoršie však vyzneli jeho rasistické a šovinistické narážky, v ktorých Oksanu varuje pred možným znásilnením, za ktoré si vraj bude môcť sama.

Medzi Oksanou (40) a Melom (54) sa schyľuje k naozaj tvrdému boju o starostlivosť o ich dcéru. Padajú všemožné obvinenia, ktoré rúcajú idealistické predstavy ľudí o charizmatickom  hercovi.

Gibson už prežil vďaka svojej prchkej povahe niekoľko škandálov. V roku 2006 ho policajti prichytili, keď šoféroval auto pod vplyvom alkoholu. Herec vtedy v stave opitosti vyslovil niekoľko urážok na adresu Židov.

debata chyba

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...