Jennifer Lopez: Ako 20-ročná som nedokázala oceniť moje telo!

Hoci sa blíži k päťdesiatke, speváčka a herečka Jennifer Lopez sa nikdy necítila istejšie a lepšie vo svojom tele. Tvrdí to aspoň v rozhovore pre magazín W.

09.02.2017 09:45
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez.

Štyridsaťsedemročná diva uviedla, že si časom uvedomila, v čom je dobrá a ako to dokáže urobiť. To bolo pre ňu kľúčové. Podľa Lopezovej je zvláštne, aké rozdielne pohlavia dokážu byť. „Muži sú po dvadsiatke veľmi sebavedomí, priam drzí a nafúkaní a ženy zase superneisté. A potom sa to otočí: Muži sa stanú veľmi neistými a ženy sa začnú citiť vo svojej koži komfortne, cítia sa krajšie ako zamlada,“ myslí si speváčka.

„Keď som mala dvadsať, nikdy som nedokázala oceniť moje telo, alebo to, ako vyzerám. Dnes to mám inak. Hovorím si v duchu: Veď sa na mňa pozrite! Ale nemyslím to v nejakom arogantnom duchu. Jednoducho len oceňujem seba samu spôsobom, akým som to nedokázala, keď som bola mladšia. A nie je to o tom byť perfektná. Mám rada aj jazvy, ktoré mám,“ skonštatovala v rozhovore speváčka. Narážala tak na zranenia, ktoré ju často postretnú v rámci koncertovania.

Hovorila si vraj už, že bude nohy zakrývať, ale potom si uvedomila, čo sa za jej škrabancami skrýva. „Vznikli počas šou, na ktorých som preletela cez polovicu javiska a mojim fanúšikom sa to páčilo. Prečo by som sa mala za ne hanbiť? Sú to škrabance, ktoré stoja za to,“ dodala umelkyňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #žena #Jennifer Lopez #Telo #istota #komfort

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...