Madonna potvrdila adopciu dvojčiat. Prvé foto nájdete vo vnútri!

Americká speváčka a herečka Madonna potvrdila, že si z afrického Malawi adoptovala štvorročné dvojčatá Esther a Stellu.

09.02.2017 13:50
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na archívnom zábere z Malawi.
debata

Päťdesiatosemročná interpretka tak spravila v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu s oboma dievčatami. „Môžem oficiálne potvrdiť, že som ukončila proces adopcie sestier – dvojčiat z Malawi a som viac než šťastná, že sú už súčasťou našej rodiny. Ďakujem všetkým v Malawi za pomoc a žiadam médiá, aby počas tohto prechodného obdobia rešpektovali naše súkromie,“ napísala speváčka, ktorá pritom pred dvoma týždňami poprela správy, že v Malawi požiadala o adopciu ďalších dvoch detí.

Malawijský súd v utorok rodáčke z Bay City v Michigane adopciu povolil. Potvrdil to hovorca súdu v Lilongwe Mlenga Mvula s tým, že interpretka a jej právnici sa zúčastnili na vynesení verdiktu. Podľa tamojšej sudkyne Fiony Mwale speváčka dokáže poskytnúť dievčatám lepší život a umožniť im bývať v priestrannom a pohodlnom domove. Ako tiež uviedla, hoci má hudobníčka vyšší vek, preukázala súdu, že je v dobrom zdravotnom stave a dokáže sa o deti postarať.

Interpretka si z Malawi v roku 2006 adoptovala tiež syna Davida a o rok neskôr aj dcéru Mercy. Okrem toho má aj dve vlastné deti – 20-ročnú dcéru Lourdes zo vzťahu s fitness trénerom Carlosom Leonom a 16-ročného syna Rocca s bývalým manželom, režisérom Guyom Ritchiem.

debata chyba
Viac na túto tému: #dvojčatá #Madonna #Malawi

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...