Otec Beyoncé priznal: O jej tehotenstve som sa dozvedel až z médií

Vzťah speváčky Beyoncé Knowlesovej a jej otca Matthewa nie je práve najvrúcnejší. Potvrdzujú to aj jeho vlastné slová. Vzácnu novinu sa namiesto od dcéry dozvedel z médií.

14.02.2017 13:10
People Beyonce Knowles a jej otec Matthew Knowles Foto: ,
Speváčka Beyonce Knowles a jej otec Matthew Knowles na archívnom zábere z roku 2004.
debata

Matthew Knowles kedysi pôsobil ako manažér formácie Destiny's Child a tiež pár rokov ako manažér sólistky Beyoncé, ktorá bola v tejto ženskej formácii hlavnou hviezdou. Po tom však prišiel rozvod s Tinou Knowlesovou, ku ktorej má 36-ročná diva veľmi blízko. A vzťah dcéry a otca začal chladnúť.

Portál The Insider citoval Knowlesa, ktorý priznal, že o dcérinom druhom tehotenstve sa dozvedel až z Instagramu a médií. „Bol som šokovaný. Najprv mi prišla jedna esemeska a hovoril som si, k čomu mi dopekla ten človek gratuluje. Potom som dostal ďalšiu od jedného z mojich študentov na Texas Southern. Tak som sa spýtal, čo sa to deje. A on mi povedal, pozrite sa na internet,“ opísal situáciu Matthew Knowles.

Až tam sa dozvedel, že jeho dcéra je tehotná a bude matkou dvojčiat. Hoci samotný Knowles nepriznáva, že by mal s dcérou zlé vzťahy, médiá o tom špokulujú už roky. Pre The Insider tiež povedal, že svojej ratolesti zavolal po tom, čo sa dozvedel šťastné správy. „Znela trochu unavene, pretože pripravovala práve choreografiu na Grammy,“ naznačil ešte Matthew Knowles. Tiež dodal, že podľa neho prekvapivé odhalenie tehotenstva bolo súčasťou marketingovej stratégie. „Bude toho ešte viac,“ uzavrel.

Speváčka je známa tým, že robí neočakavané kroky – či už je to neohlásené vydanie posledných dvoch albumov, alebo verejné gestá na premiérach či koncertoch, ktoré ilustrujú novinky v jej živote a vždy určitým spôsobom zvýšia záujem o ňu a tým pádom aj o jej projekty a nahrávky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #internet #Beyoncé Knowles #Matthew Knowles

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....