Dnes neverím v rozprávky, tvrdí po krachu manželstiev Halle Berry

Do tretice všetko dobré, zvykne sa hovorievať. Ale pre herečku Halle Berryovú to neplatilo. Ani jej tretie manželstvo totiž nevydržalo. Ako priznala, cítila sa pre to vinná.

14.02.2017 08:10
debata
Herečka Halle Berry na vyhlásení cien MTV Movie... Foto: SITA/AP, Kevork Djansezian
Halle Berry Herečka Halle Berry na vyhlásení cien MTV Movie Awards 2016.

Päťdesiatročná herečka sa vyznala v rozhovore pre ETOnline, že sa cítila vinná za to, že ani jedno z jej manželstiev nevydržalo. „Naučila som sa s tým vyrovnať, ale nebola to ľahké. Špeciálne, ak sú toho súčasťou aj deti,“ uviedla Berry, ktorá má dcéru Nahlu a syna Macea. Prvá ratolesť je potomkom modela Gabriela Aubryho, za ktorého speváčka vydatá nebola, no o Nahlu zvádzali krutý boj na súdoch. Syn Maceo je potomkom jej tretieho manžela – francúzskeho herca Oliviera Martineza.

„Ako ženy často vstupujeme do manželstva s tým, že si myslíme, že bude trvať navždy. A že si berieme nášho princa na bielom koni. To ma naučili rozprávky, ale musím povedať, že dnes som doslova anti-rozprávkový typ,“ dodala herečka, ktorá by sa mala o pár týždňov objaviť na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie.

Berry má na konte jedinečné prvenstvo – je historicky prvou afroamerickou herečkou, ktorá získala vzácnu sošku v hlavnej ženskej hereckej kategórii. Tento rok bude mať túto šancu herečka Ruth Negga, pochádzajúca z Etiópie. Oveľa väčšie šance má však afroamerická komunita v kategórii herečka vo vedľajšej úlohe – tam sú totiž nominované až tri dámy farebnej pleti – reč je o Viole Davisovej, Naomie Harrisovej a Octavii Spencerovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #vina #Halle Berry #neúspech #Princ

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...