Striptíz v predstihu! Slávna fanúšička Paraguaja už pózovala nahá

Stala sa z nej asi najslávnejšia fanúšička futbalových majstrovstiev sveta vo futbale. A hoci Larissa Riquelme sľubovala striptíz pri víťazstve Paraguaja, napokon sa vyzliekla ešte pred koncom šampionátu.

08.07.2010 17:45
Larissa Riquelme Foto:
Modelka Larissa Riquelme sa napokon vyzliekla pre paraguajský denník Diario Popular. Vraj na počesť toho, ako ďaleko sa dostal tím Paraguaja vo futbalových majstrovstvách sveta.
debata

Modelka, ktorá vyhlásila, že od vypadnutia Paraguaja vo štvrťfinále podporuje tím Španielska, sa vyzliekla pre denník Diario Popular na pozadí národnej vlajky a fotky sa objavili v tlači v týchto dňoch.

Riquelme vzbudila pozornosť už pri fandení pred pár dňami, keď vystavujúc svoj kyprý dekolt, s mobilom zastrčeným vo výstrihu živo gestikulovala a prežívala každý zápas Paraguaja v uliciach mesta Asunción na veľkoplošných obrazovkách. Pred médiami vtedy vyhlásila, že ak Paraguaj vyhrá, bude nahá bežať ulicami mesta.

Larissa Riquelme na fotografiách pre Diario... Foto: Reuters
Larissa Riquelme Larissa Riquelme na fotografiách pre Diario Populario.

Tím síce vypadol, ale Larissa, určite si dobre uvedomujúc svoju chvíľkovú popularitu, sľúbila rovnakú podporu Španielom. A napokon ešte šampionát nepozná víťaza, ale telo Riquelmovej už určite polovica krajiny.

Modelka Larissa Riquelme sa napokon vyzliekla...
Pôvodne chcela bežať nahá ulicami mesta, ak...
+4Takto fandila Larissa Riquelme ešte v čase, keď...
debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...