Zamilovaná! Selena Gomez minula na žúr pre milenca tisíce dolárov

Láska ju celkom opantala. Speváčka Selena Gomez údajne minula poriadne tučnú sumu na narodeninovú párty svojho priateľa The Weeknda.

16.02.2017 12:40
Selena Gomez sa na akcii objavila v kreácii... Foto: ,
Selena Gomez na archívnom zábere.
debata

Dvadsaťštyriročná speváčka podľa informácií servera TMZ.com zaplatila sumu 30-tisíc dolárov za organizovanie narodeninovej párty v bare Dave & Buster’s v Ho­llywoode. Pozvala tam mnohé známe osobnosti – napríklad raperov Big Seana či French Montanu alebo 2 Chainza.

Hostia mohli piť z otvoreného baru a hrať počítačové hry. Bola to údajne výlučne pánska jazda a nezúčastnila sa na nej ani samotná Selena. V tom čase sa navyše nachádzala na týždni módy v New Yorku, bola si pozrieť prehliadku značky Coach.

S The Weekndom sa Gomez začala stretávať pred pár týždňami – teda aspoň podľa prvých fotografií, ktoré vtedy vznikli. Zainteresovaní však tvrdia, že ich náklonnosť trvá už dlhšie a údajne sa dvojica stretávala ešte v čase, keď spevák randil s modelkou Bellou Hadidovou.

Meno speváčky Seleny Gomezovej znie aj v jednom z textov na jeho ostatnom albume. Iba pred pár dňami The Weeknd vydal singel Some Way, ktorý je zase podľa ľudí z jeho okolia o Gomezovej ex – spevákovi Justinovi Bieberovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Selena Gomez #párty #tisíce #The Weeknd

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...