Vyziabnutý Pianista ako svalovec z akčáku? Brody ničí predátorov

Uplynulo 23 rokov od momentu, čo na kiná po celom svete zaútočil film Predátor v hlavnej úlohe s Arnoldom Schwarzneggerom.

11.07.2010 18:12
Adrien Brody Foto:
Herec Adrien Brody.
debata

Teraz sa predátor vracia ako sequel, s názvom Predátori. Pozrieť si ho od štvrtka môžu aj slovenskí diváci. No Arnolda sa už nedočkajú – súčasného guvernéra Kalifornie nahradil držiteľ Oscara Adrien Brody.

Štíhly muž, ktorý si zlatú sošku odniesol za výkon vo filme Pianista, nikdy nebude rovnakým strojom na zabíjanie a horou svalov, akú stelesňoval Schwarzenegger. Ale jeho premena na zabijaka, ktorý likviduje nebezpečných predátorov skôr ako oni jeho, sa vydarila.

„Občas ma prekvapí, keď sú ľudia prekvapení z mojich volieb,“ hovorí Brody na margo toho, ako zaskočil prijatím úlohy v akčnej sci-fi snímke svoje okolie. „A vyzerá to tak, že ešte prekvapenejší sú po výsledku,“ dopĺňa.

„Pre mňa ako herca to bolo dôležité rozhodnutie. Myslím, že najlepšie je, ak sa snažíte neopakovať sa a ukázať ľuďom vo vašej práci nejaký proces a vývoj. Predátori sa mi zdali ako poriadne náročná príležitosť urobiť to.“

Brody sa vo filme pod režisérskou taktovkou Nimróda Antala predstavuje po boku hercov ako Laurence Fishburne, Topher Grace či Alicia Bragga.

debata chyba

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...