Dara Rolins mala autonehodu. Zomrel pri nej vodič skútra

Šesťdesiattriročný muž zomrel v sobotu po zrážke svojho motocyklu s osobným autom v Prahe 6. Manželka mŕtveho muža uviedla pre televíziu Prima, že osobný automobil šoférovala speváčka Dara Rolins.

11.07.2010 21:14 , aktualizované: 12.07.2010 10:15
Dara Rolins
Speváčka Dara Rolins.
debata

Vodič skútra utrpel pri nehode zranenie, ktorým po troch hodinách v nemocnici podľahol. Informoval o tom policajný hovorca Tomáš Hulan. „Vieme to od vyšetrovateľov, pretože tam boli všetky papiere a tiež to, kto to nahlásil. Áno, bola to Dara Rolins,“ uviedla žena na otázku televízie, ako sa informáciu o speváčke dozvedela. Vyjadrenie speváčky sa pokúšala ČTK zistiť, ale nepodarilo sa jej to. Pre redaktorov stránky iDnes.cz odkázala Rolins, že sa zatiaľ vyjadrovať nebude. Jej manažérka Eva Skallová uviedla, že „nemá k dispozícii žiadne informácie“.

Český denník Blesk.cz však cituje nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa speváčka stala účastníčkou nehody práve v spoločnosti svojej manažérky. So Skallovou a Darinou dcérkou Laurou údajne mierili na hausbót na Slapy. „K nehode došlo, ale speváčke povedali, že šofér má len zranenú ruku,“ tvrdí zdroj pre Blesk.cz.

Manželka poškodeného však vníma situáciu inak. „V zákrute do neho nabúrala. Proste to do neho napálila takým spôsobom, že zostal ležať a na operačnej sále vykrvácal,“ uviedla žena v rozhovore pre TV Prima.

Podľa policajného hovorcu Hulana sa nehoda stala v sobotu krátko po popoludní v ulici v Šáreckom údolí a za volantom skutočne sedela 37-ročná vodička, viac informácií nezverejnil. Príčinu nehody a mieru zavinenia jednotlivých účastníkov nehody vyšetrujú pražskí dopravní policajti.

debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...