Kate Hudson: Prečo chlapi už nemajú gule zavolať vás na rande?

Randiť cez mobilné aplikácie? Dnes už to nie je nič výnimočné. Zamýšľala sa nad tým vraj aj herečka Kate Hudson.

18.02.2017 06:00
Herečka Kate Hudson v šatách Dior. Foto: ,
Herečka Kate Hudson na archívnom zábere.
debata

Sexi blondínka sa počas návštevy šou Ellen DeGeneresovej rozhovorila o tom, že už uvažovala o hľadaní partnera cez aplikácie na zoznámenie. Dôvodom vraj je, že na nich má profily aj množstvo známejších tvárí a celebrít.

„Je to možno šialené, ale na tých apkách môžete nájsť niekoľko celebritných typov. Hovorila som si, možno by som to mala skúsiť aj ja. Ale nie. Úprimne, neviem si to predstaviť,“ vyznala sa Hudson. Podľa nej musí byť nesmierne sklamanie, ak sa vám niekto páči na fotografii, napíšete mu a vaše nadšenie razom vyprchá.

„Potom chodíme na obed a kamarátky medzi sebou rozoberajú, čo sa stalo s tým chalanom, s ktorým ste sa spoznali na Tindri alebo na Raya aplikácii,“ uviedla s humorom herečka. „Niekedy si hovorím, prečo sa nestretnúť napríklad v Starbuckse? Prečo tam za niekým nevyrazíte a prečo už dnes chlap nemá gule prísť za vami a povedať, že sa mu páčite a chce vás niekam vziať,“ pokračovala Hudson. „Možno som stará škola, ale myslím si, že to je v poriadku,“ doplnila dvojnásobná mama, ktorá je momentálne stále single. V minulosti bola partnerkou hudobníkov Chrisa Robinsona či Matthewa Bellamyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #partner #zoznamka #aplikácia #randenie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....