Vnučky sú so mnou, vyhlásila Priscilla Presley. Nepôjdu do domova!

Osemročné dcéry americkej speváčky Lisy Marie Presley, Finley a Harper, sú v starostlivosti ich starej mamy Priscilly Presley.

21.02.2017 18:31
"To the Rescue: Saving Animal Lives" Gala and... Foto: ,
Priscilla Presley počas charitatívnej akcie "To the Rescue: Saving Animal Lives" v Los Angeles.
debata

Sedemdesiatje­denročná vdova po Elvisovi Pres­leym to prezradila prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež zverejnila fotografie dievčat. Reagovala tak na správy, podľa ktorých sú deti v štátnej starostlivosti.

„Ďakujem vám za podporu,“ uviedla k záberu, na ktorom sa dvojčatá usmievajú a objímajú. „Objavilo sa veľa zmätku, rozruchu a obáv. Dám to na pravú mieru. Dievčatá nie sú v štátnej starostlivosti a nikdy nebudú. Sú so mnou a ostane to tak, až kým sa to všetko vyrieši,“ napísala k fotke, na ktorej sa vnučky hrajú v bazéne.

Thank you from the bottom of my heart for "all" your positive support.

Príspevok, ktorý zdieľa Priscilla Presley (@priscillapresley),

Štyridsaťdeväťroč­ná Lisa Marie Pres­ley sa v súčasnosti rozvádza so štvrtým manželom Michaelom Lockwoodom, s ktorým sa zosobášila v roku 2006. Dcéra spomínaného kráľa rock ‚n‘ rollu uviedla, že v manželovom počítači objavila množstvo nevhodných detských fotografií. 

Lockwoodov právnik Jeff Sturman v stanovisku pre americký týždenník Us Weekly odmietol speváčkine tvrdenia. Zástupcovia polície v Beverly Hills potvrdili, že 55-ročného gitaristu a producenta vyšetrujú pre údajné zneužívanie detí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #starostlivosť #Lisa Marie Presley #Priscilla Presley #vnučky

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...