V bikinách a rozporcovaná! Reklamu s Pamelou Anderson zakázali

Americká herečka Pamela Anderson je známou ochranárkou zvierat. Niet teda divu, že opäť podporila organizáciu PETA. A hneď aj vyvolala poriadny škandál. Novú reklamu zakázali.

16.07.2010 13:08
Pamela Anderson Foto:
Herečka Pamela Anderson v novej reklamnej kampani organizácie PETA. Ako rozporcovaná sexbomba, ktorá vyzýva k vegetariánstvu.
debata

 Štyridsaťtriročná plavovláska pózovala v miniatúrnych modrých bikinách. Viac než nahota však tentoraz údajne poburuje posolstvo reklamy. Hviezde seriálu Pobrežná hliadka totiž na telo namaľovali jednotlivé časti podobne, ako sa v biologických príručkách alebo pri porcovaní mäsa.

„Všetci tvorovia majú rovnaké časti tela,“ znie slogan novej kontroverznej reklamy a poukazuje na to, že aj Pamela rovnako ako zvieratá, ktoré ľudia zabíjajú a konzumujú, majú prsia, rebierka či stehno.

Napriek celkom jasnej alegórii sa však nový počin ochranárskych aktivistov nestretol s pochopením verejnosti. Napríklad v Montreale reklamu zakázali s tým, že je sexistická. Reakcia Andersonovej nenechala na seba dlho čakať. " Je smutné, že v meste známom svojím progresívnym vývojom, zakážu žene použiť vlastné telo ako spôsob politického protestu," citoval herečku Daily Mail.

Na odmietnutie umiestniť bilboard s vegetariánkou Pamelou v uliciach Montrealu reagovalo aj vedenie PETA. „Zdá sa, že radní tohto mesta si mýlia pojmy. Sexi so sexistický,“ znel ich odkaz.

Andersonová sa už v minulosti niekoľkokrát vyzliekla pre ochranársku organizáciu a zapája sa do väčšiny projektov, ktoré sa týkajú zabíjania zvierat.

Herečka Pamela Anderson ako zarytá ochranárka...
Herečka Pamela Anderson ako zarytá ochranárka...
+4Herečka Pamela Anderson podporila kampaň na...
debata chyba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...