Nenazývajte Trumpovú šlapkou, bráni prvú dámu zvodná Ratajkowski

Hoci po prevzatí prezidentského úradu Donaldom Trumpom sa objavila na protestoch, ktoré sa voči nemu konali, modelka Emily Ratajkowski podržala jeho manželku Melaniu.

23.02.2017 00:00
debata (3)
Modelka Emily Ratajkowski (vľavo) s kolegyňou... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Emily Ratajkowski (vľavo) s kolegyňou Jourdan Dunn Modelka Emily Ratajkowski (vľavo) s kolegyňou Jourdan Dunn na prehliadke Michaela Korsa v New Yorku.

Slovinská rodáčka, ktorá je novou prvou dámou USA, má za sebou minulosť modelky. Sama nafotila akty, aj šteklivé editoriály, za čo si vyslúžila množstvo urážlivých komentárov. Ratajkowski, ktorá nie je fanúšičkou Trumpovej politiky, sa však prvej dámy zastala, keď ju v jej spoločnosti nedávno urážal nemenovaný novinár.

„Nedávno som sedela vedľa jedného novinára z New York Times a ten nazval Melaniu šlapkou. Nech už je váš politický názor akýkoľvek, je nutné nazvať pravým menom to, čo urobil. Je to čisté pohŕdanie. Nezaujímajú ma jej akty, ani jej sexuálna história. A nikoho by nemala. Útoky na pohlavie sú sexistickými sra..mi,“ rozohnila sa londýnska rodáčka na Twitteri.

Brunetka, ktorá v minulosti tiež často pózovala nahá, sa hrdá hlási k láske ku svojmu telu a nahotu považuje za súčasť svojho prejavu. Zároveň sa však nebojí prejaviť ako uvedomelá intelektuálka s jasným názorom na veci okolo nej. Melania Trump modelke o pár dní neskôr poďakovala odkazom na sociálnej sieti a vyzvala na súdržnosť žien a podporu ich postavenia v spoločnosti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Twitter #obrana #Emily Ratajkowski #Melania Trumpová

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....