Kukura neodolal Anite Soul! Šampanským si ale neťukli

Je to talentovaná mladá dáma, opísal speváčku herec Juraj Kukura. Čím ho očarila?

23.02.2017 00:00
Anita Soul Juraj Kukura Foto:
Juraj Kukura a Anita Soul počas krstu singlu Only God Can Judge Me.
debata

Anita Soul svoju novú skladbu Only God Can Judge Me pokrstla v jednom z bratislavských podnikov. A krstným otcom piesne sa stal herec Juraj Kukura. Ako speváčka prezradila, niektoré veci vznikajú rýchlo, iné sa priam vlečú. Ako to bolo so spomínanou skladbou?

"Niektoré veci sa ťahajú a niektoré vznikajú bez problémov. Presne to je prípad Only God Can Judge Me, ktorá akoby prišla ku mne zhora. Ide o moju srdcovú záležitosť,“ prezrádza Anita Soul o svojom najnovšom hudobnom počine. Autorsky sa na ňom podieľa s klaviristom a skladateľom Eugenom Vizvárym, text si speváčka zložila sama.
Zaujímavosťou je, že na skladbe sa podieľal i známy americký bubeník Chris „Daddy“ Dave, známy spoluprácami s interpretmi ako Adele, D'Angelo či Justin Bieber. Ako sa s ním Anita zoznámila? "Bolo to počas festivalu One Day Jazz, kde sme obaja vystupovali. Zostali sme spolu v kontakte a vznikla z toho spolupráca,“ prezrádza speváčka.
Juraj Kukura a Anita Soul počas krstu singlu...
Mária Zelinová (vľavo) a Anita Soul počas krstu...
+2Vanessa (vpravo) a Silvia  Šarköziové počas...

Juraj Kukura ponuku speváčky prijal, na jej adresu povedal. „Som dojatý, že si ma Anita vybrala za krstného otca, je to talentovaná mladá dáma.“ Kto by však očakával, že album pokrstil klasicky – šampanským, zostal prekvapený. "S Anitou sme sa zhodli, že budeme krstiť vodou. Stále sa krstí alkoholom a pritom tu máme niečo tak cenné ako je voda,“ povedal počas krstu herec. Medzi pozvanými sa okrem Juraja Kukuru objavili aj Cigánski diabli, tanečnica Lady Mel, bubeník Martin Valihora či modelka Mária Zelinová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Juraj Kukura #Anita Soul

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...