Hviezda z bondoviek má metál od kráľovnej! Verí, že Craig sa vráti

Anglická herečka Naomie Harris dostala od britskej kráľovnej Alžbety II. Rad britského impéria OBE.

24.02.2017 14:35
Naomie Harris Foto: ,
Herečka Naomie Harris si v Buckinghamskom paláci prevzala cenné vyznamenanie.
debata

Štyridsaťročná rodáčka z Londýna si ocenenie za prínos filmu prevzala vo štvrtok v Buckinghamskom paláci. „Pre herečku tmavej pleti a z prostredia, z akého pochádzam, je to neskutočne dôležité. Som naozaj nadšená, že moja práca dostala takéto uznanie,“ uviedla pre BBC herečka, ktorú matka vychovávala v nájomnom mestskom byte. 

Harris tiež rozprávala o ďalšej snímke o agentovi 007 Jamesovi Bondovi. Ako prezradila, v hlavnej úlohe by opäť rada videla Daniela Craiga, s ktorým sa ako Moneypenny objavila v ostatných dvoch filmoch Skyfall (2012) a Spectre (2015).

„Myslím si, že keďže ostatné dva filmy, Spectre a Skyfall, zarobili najviac spomedzi všetkých bondoviek, je jasné, že ľudia ho ako Bonda milujú a zúfale ho chcú naspäť. Myslím si, že Daniel o tom veľmi dobre vie a pridáva to na tlaku. Napokon však musí urobiť to, čo je pre neho najlepšie. Viem, že kolegovia a kolegyne ho chcú naspäť. Viem, že naši producenti Barbara a Michael ho veľmi chcú naspäť, takže jediná osoba, ktorú musíme presvedčiť, je Daniel,“ vyjadrila sa herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #James Bond #Kráľovná #Naomie Harris

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...