Sú na to odkázaní? Trojica raperov čelí žalobe za údajnú krádež

Trojica rapperov kapely Migos vraj nevrátila po nakrúcaní klipu veci za takmer 20-tisíc dolárov (približne 19-tisíc eur).

26.02.2017 17:21
Migos Foto: ,
členovia kapely Migos.
debata

Raperi vlani v kalifornskom Encine nakrúcali so speváčkou Niykee Heaton klip k jej skladbe Bad Intentions, pričom v ňom mali na sebe oblečené tri dizajnérske tričká za 18 138 dolárov a dvoje okuliare za 700 dolárov. Veci patrili stylistovi Mar­cusovi Clarkovi, ktorý sa ich opakovane snažil získať späť. Keď sa mu to však nepodarilo, rozhodol sa rapperov zažalovať, pričom požaduje odškodné milión dolárov (zhruba 943-tisíc eur).

Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvoria ju Quavo, Takeoff a Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Debutový album Yung Rich Nation uviedli na trh v júli 2015, o rok neskôr ponúkli EP nahrávku s názvom 3 Way a tento rok v januári vydali druhú štúdiovku Culture, s ktorou dobyli americký rebríček Billboard 200. Okrem toho majú na konte aj viacero mixtapeov. Ich najznámejšími skladbami sú Versace, Fight Night a Bad And Boujee.

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #Migos

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...