Polepšilo sa jej! Po boji s rakovinou má späť vlasy, úsmev zatiaľ chýba

Zábery spred pár mesiacov priam drásali srdce. Herečka Shannen Doherty bojovala s rakovinou a neváhala fanúšikom ukázať aj jej tienistú stránku. Našťastie nastalo konečne zlepšenie.

28.02.2017 17:09
debata
Herečka Shannen Doherty vyzerá oveľa lepšie ako... Foto: Profimedia
Shannen Doherty Herečka Shannen Doherty vyzerá oveľa lepšie ako pred pár mesiacmi, keď podstupovala chemoterapiu.

Niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills ukončila už pred pár týždňami chemoterapiu a pred pár dňami ju zachytili paparazzovia v uliciach Los Angeles. Štyridsaťpäťročná herečka vyzerala výrazne lepšie než naposledy, trošku pribrala a už jej začali rásť vlasy.

Dohertyovú sprevádzala na nákupoch mama Rosa, ktorá pre ňu bola a stále je najväčšou oporou v náročnom boji s rakovinou prsníka. Herečke diagnostikovali nádor pred bezmála osemnástimi mesiacmi a hoci to v úvode vyzeralo, že pôjde o rýchle víťazstvo, ukázal sa napokon úplný opak.

V lete minulého roka si herečka oholila hlavu, aby sa tak vyhla psychicky náročnej stránke vedľajších fyzických účinkov chemoterapie a ožarovania, ktoré si boj s rakovinou vyžaduje. Veľkú oporu má herečka aj vo svojom manželovi, fotografovi Kurtovi Iswarienkovi. Ten sa pred časom vyjadril, že "ak by som mohol, rád by som to všetko podstúpil za ňu.“

Dvojica sa už pred nepríjemnou diagnózou pokúšala o vlastné deti a táto túžba im nevyšla. Dvojica je vraj stále odhodlaná adoptovať si dieťa, hoci momentálne čakajú na úplné vyliečenie herečky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #rakovina #liečba #zlepšenie #Shannen Doherty

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...