Kate Hudson má problém! Exmanžel sa hlási o slovo

Bývalý manžel americkej herečky Kate Hudson, rockový spevák Chris Robinson, požiadal o prehodnotenie dohody o starostlivosti o ich 13-ročného syna Rydera.

03.03.2017 09:30
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson.
debata

Informácie potvrdil magazínu Us Weekly hovorca kalifornského vyššieho súdu, ktorý uviedol, že žiadosť odovzdali 6. februára právni zástupcovia oboch rodičov. Podľa informácií britského denníka Daily Mail, ktorému sa dané dokumenty podarilo získať, 37-ročná rodáčka z Los Angeles a 50-ročný muzikant známy z už nefungujúcej kapely The Black Crowes súhlasili s novými hodnotiacimi rozhovormi, ako aj rozhovorom úradov s ich synom, aby mohli určiť najlepšiu možnosť spolužitia a jeho výchovy.

„Poverená osoba zhodnotí starostlivosť o dieťa a napíše správu. V rámci rodičovského plánu, v ktorom sa bude venovať právnej a fyzickej starostlivosti vrátane otázok o bývaní dieťaťa a jeho návštevách, poskytne odporúčania pre rodičov a súd,“ uvádzajú obaja rodičia v žiadosti. Hodnotiteľ bude mať prístup k informáciám o ich telesnom a psychickom zdraví, vzdelaní či zamestnaní. Ako tiež v dokumentoch tvrdia, Hudson sa postará o zaplatenie 7 500 dolárov (v prepočte 7 120 eur) spojených s daným prehodnocovaním. 

Hudson a Robinson boli manželmi sedem rokov, svoj rozchod ohlásili v roku 2006. Pri rozvode sa dohodli na striedavej starostlivosti o spomínaného Rydera, ktorý mal v tom čase dva roky. Herečka má ešte päťročného syna Binghama s fron­tmanom kapely Muse a bývalým snúbencom Matthewom Bellamym. Robinson sa v roku 2009 oženil s Allison Bridges, s ktorou má sedemročnú dcéru Cheyenne Genevieve. 

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #syn #Kate Hudson

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...