Štaidl kritizuje Bartošovú za výchovu syna: Je tučný a nevie anglicky!

Hudobník a skladateľ Ladislav Štaidl má so speváčkou Ivetou Bartošovou syna Arthura. V programe rádia Frekvence 1 sa vyjadril, že je nešťastný z toho, ako jeho potomok vyrastá. Bartošovú obvinil zo zlej výchovy.

27.07.2010 11:40
Zľava: Jiří Pomeje, Iveta Bartošová a Artu Štaidl Foto:
Speváčka Iveta Bartošová so synom Arthurom a manželom Jiřím Pomeje.
debata

„Bojím sa o jeho budúcnosť, jeho existenciu. Hovorím si, čím taký chlapec môže byť? V trinástich rokoch nevie anglicky, nevie nemecky, nedokáže zahrať na žiaden nástroj. A na šport tiež nie je, pretože je tučný. Nemá žiadnu lásku alebo hobby, ktoré by sa pre neho mohlo stať životnou náplňou,“ uviedol bez servítky Štaidl v rádiorozhovore. „Jeho hlavnou náplňou je, že sedí, odložia ho k počítaču a hrá príšerne agresívne hry,“ zaznelo tiež zo Štaidlových úst.

Skladateľ prezradil, že sa synovi snažil niekoľkokrát pomôcť finančne, ale to jeho matka odmietla. Kedysi vraj dokonca plánoval splatiť dlhy a odkúpiť speváčkinu vilu, ktorú by následne napísal na svojho syna, ale to Bartošová tiež zamietla.

V minulosti súd zveril Arthura Ladislavovi Štaidlovi do dočasnej opatery. Dôvodom bol Bartošovej psychický stav a tiež liečba v protialkoholickej liečebni. Médiá špekulovali o niekoľkých pokusoch o samovraždu. V septembri 2008 sa speváčka vydala za herca a manažéra Jiřího Pomeje, syna Arthura jej súd o niekoľko mesiacov zveril do opatery, ale s podmienkou ochranného dohľadu.

debata chyba

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....