Hviezdu seriálu Tie roky sedemdesiate obvinili tri ženy. Sexuálny útok?

Amerického herca a dídžeja Dannyho Mastersona obvinili tri ženy zo sexuálneho napadnutia.

05.03.2017 00:00
Danny Masterson Foto: ,
Herec Danny Masterson na archívnom zábere.
debata

Správu potvrdila v piatok losangeleská polícia. Zástupcovia 40-ročného herca v oficiálnom vyhlásení uviedli, že obvinenia nie sú pravdivé. Jednou z údajných obetí je podľa nich Mastersonova bývalá priateľka, ktorá povedala, že ju herec napadol pred 16 rokmi, približne v polovici ich šesťročného vzťahu.

Žena taktiež predtým údajne obvinila zo znásilnenia najmenej troch známych hercov či hudobníkov a Mastersona prenasledovala aj po tom, ako sa s ňou rozišiel. Rovnako sa vyhrážala na adresu jeho súčasnej manželky Bijou Phillips, s ktorou sa zosobášil v roku 2011. 

Zástupcovia predstaviteľa Stevena Hydea zo seriálu Tie roky sedemdesiate… (1998 – 2006) takisto uviedli, že vedia aj o obvinení, ku ktorému malo dôjsť pred 14 rokmi. Podľa nich polícia už vypočula v tejto kauze niekoľko svedkov a rozhodla, že tvrdenia obete nie sú pravdivé.

V oficiálnom vyhlásení tiež napísali, že celú kauzu odštartovalo stretnutie údajnej obete s Leah Remini, moderátorkou show Leah Remini: It's All Relative, ktorá kritizuje scientológiu. K tej sa hlási aj Masterson.  

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #sex #ženy #obvinenie #Danny Masterson

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...