Mladý exmilenec môže ľutovať! Kylie Minogue usmiata a krásna na pódiu

Slávna Austrálčanka má zrejme najťažšie porozchodové obdobie za sebou! A už žiari pred fotografmi.

08.03.2017 10:00
debata

Kylie Minogue má za sebou náročné obdobie. Rozchod s mladým snúbencom Joshuom Sassem rozvíril médiá po celom svete. A slávnej speváčke priniesol ďalšie trpké sklamanie v láske.

„Mám za sebou rušných pár mesiacov, ktoré však boli prínosné pre moju kreativitu,“ opísala na pódiu počas uvedenia jej línie okuliarov v Sydney. Ako uviedla, „surové“ emócie sa dostanú aj na jej nový album.

Kylie Minogue počas promo akcie v Sydney. Foto: Reuters
Kylie Minogue Kylie Minogue počas promo akcie v Sydney.

48-ročná Austrálčanka napriek smutnému obdobiu počas uvedenia línie okuliarov priam žiarila, sršal z nej optimizmus. Pred novinárov a pozvavých hostí predstúpila v jemných bielych šatách a na očiach mala dioptrické okuliare. Práve tento doplnok pre speváčku typický nie je.

Vzťah s 30-ročným hercom sa speváčke zosypal začiatkom februára ako domček z karát, pričom sa skloňovalo aj slovo nevera. Navyše, rodina speváčky hercovi vyčítala, že sa po jej chrbte snažil len dostať do pozornosti médií, čím by sa rozbehla jeho kariéra. Kylie je tak aktuálne single, ale ako sa zdá, najväčší smútok už prekonala. A opäť je z nej žiarivá hviezda pódií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylie Minogue #sydney

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...