Heidi Klum si ale trúfa! Televízia jej už nestačí

Slávna modelka sa objaví v pripravovanej snímke Ocean’s Eleven. Už stojí pred filmovými kamerami v Los Angeles.

08.03.2017 11:53
Heidi Klum Foto: ,
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.
debata

Nemecká modelka má aktivít vyše hlavy. Vlastnú módnu líniu spodnej bielizne či televíznu modelingovú súťaž – ale to ani zďaleka nie je všetko. Aktuálne sa postavila pred filmové kamery priamo v Hollywoode. A stala sa ďalšou slávnou kráskou, ktorá sa predvedie v pripravovanej snímke „Ocean’s Eleven“, ktorá sa do kín dostane v roku 2018.

Ide o nové spracovanie filmu Dannyho jedenástka (1960) a jeho rovnomenného remakeu z roku 2001, ktoré je priam nabité hviezdami. Hlavné úlohy si zahrajú herečky ako Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway či speváčka Rihanna.

Ale diváci sa môžu tešiť na ďalšie slávne dámy, ktoré prisľúbili účasť v snímke. Krásne telo pred kamerami okrem Klumovej ukáže aj brazílska topmodelka Adriana Lima, pred kamerami sa objaví aj šéfka magazínu Vogue, Anna Wintour.

Pre štvornásobnú mamu, Heidi Klum, nie je herecké vystúpenie až takou novinkou. Pravdou však je, že sa ukázala len v seriálových úlohách. Zahrala si samú seba v sérii Ako som spoznal vašu matku aj v Zúfalých manželkách. Film je predsa len čosi iné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Ocean’s Eleven

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...