Dcéra Phila Collinsa, Lily, za problémy s anorexiou viní aj otca

Zároveň však povedala, že mu odpúšťa to, že nebol takým otcom, akého si želala.

09.03.2017 00:00
Lily Collins Foto: ,
Herečka Lily Collins.
debata

Už pred časom herečka Lily Collins (27), dcéra Phila Collinsa pre „E! News“ priznala, že ako tínedžerka trpela anorexiou. A v nedávnej snímke „To the Bone“ stvárnila ženu trpiacu práve týmto problémom. „Mala som rôzne zmiešané pocity, keď som sa vďaka nakrúcaniu vrátila do tohto obdobia,“ opísala.

Pre Daily Mail však vyslovila aj slová, ktoré rozhodne nepotešili jej slávneho otca. „Moja hlboká nedôvera k sebe samej pramenila z mojich problémov s otcom,“ čím presunula časť viny za spomínaný problém aj na slávneho hudobníka.

Nasledovalo však ďalšie vyjadrenie mladej herečky smerujúce k otcovi: „Odpúšťam ti, že si pri mne nebol, keď som ťa potrebovala, aj to, že si nebol tým otcom, akého som si želala. Odpúšťam ti chyby, ktoré si urobil.“

Pekná herečka už pár razy priznala, ako ťažko znášala rozvod jej rodičov, Phila Collinsa a Jill Tavelmanovej, ktorý sprevádzali ostré mediálne prestrelky. V tom čase bol spevák navyše závislý od alkoholu a tabletiek. Pre tínedžerku to bolo náročné obdobie, kedy sa u nej sputila spomínaná choroba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Lily Collins #Phil Collins

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...