Vzťah síce skončil, city chladnú pomaly: Perry a Bloom sú stále v kontakte

Hoci sa rozišli, ich vzťah sa nedá len tak ľahko zahodiť za hlavu. Ako tvrdí zdroj z okolia speváčky Katy Perryovej, hudobná hviezda je vraj stále v kontakte s expartnerom Orlandom Bloomom.

09.03.2017 09:30
Katy Perry Foto:
Speváčka Katy Perry v spoločnosti Orlanda Blooma na archívnom zábere.
debata

„Veľmi jednému na druhom záleží. Majú naozaj vrúcny vzťah,“ citoval portál E!News nemenovaný zdroj. Podľa jeho slov si 32-ročná speváčka a o osem rokov starší herec pravidelne vymieňajú textové správy a tiež si volávajú. Od nedávneho rozchodu sa vraj už stretli aj osobne.

Dôvodom ich rozchodu mala byť podľa amerických médií „vzťahová pauza“. Údajne ide o to, že Bloom sa necíti na to, aby sa usadil, hoci Perry by po tom veľmi túžila. „Orlando chcel veci trochu spomaliť. Nie je pripravený na ďalší vážny vzťah, ale vrátiť sa späť ku Katy rozhodne nie je nereálne,“ citoval portál svoj zdroj.

Speváčka sa len pár dní po ohlásení rozchodu objavila na verejnosti s novým účesom. Dlhé tmavé kadere zmenila na krátky účes z platinových vlasov. Aj preto sa mnohé médiá domnievajú, že ide o definitívny rozchod. Ako sa totiž zvykne hovoriť, ženy si menia účesy, keď chcú pochovať starú lásku.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Katy Perry #rozchod #Orlando Bloom #city

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...