Obézna hviezda This is us hovorí: Schudnúť chcem, ale nie na príkaz!

Je výnimočným príkladom toho, že aj obézni ľudia môžu preraziť v Hollywoode. Herečka Chrissy Metz je však rozhodnutá zmeniť svoju podobu a schudnúť, priznala to v rozhovore.

09.03.2017 10:50
debata
Herečka Chrissy Metz na archívnom zábere. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Chrissy Metz na archívnom zábere. Herečka Chrissy Metz na archívnom zábere.

Hrdinka populárneho seriálu This is us uviedla pre magazín Marie Claire, že túži zhodiť. „Áno, chcem schudnúť. Ale nie preto, že by mi to niekto prikazoval,“ vysvetlila Metz. „Zvažovala som, že by som sa prihlásila do šou The Biggest Loser. Tam je chudnutie na prvom mieste a je veľmi koncentrované,“ pokračovala.

V súvislosti so zmenou jej postavy sa vraj hovorilo aj o tom, že v nových epizódach This is us by sa mala objaviť o pár kilogramov ľahšia. „Ale nejde o nič, čo by mi prikazovala zmluva. Ešte sme sa nedostali ani ku konkrétnemu číslu,“ vysvetlila herečka.

Chudnutie je pre ňu vraj v prvom rade zdravotná záležitosť. „Môj otec je poriadne veľký chlapík. A má za sebou štvrtvú operáciu bypassu. Je to desivé, ale toto sú skutočné veci, ktoré sa dejú v rodinách obéznych ľudí. Chcela by som sa tomu vyhnúť,“ skonštatovala Metz, ktorá sa objavila napríklad aj v seriáli American Horror Story.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #nadváha #Chrissy Metz

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...