Sprav to pre naše dieťa, žiada Johanssonovú ex, aby zrušila rozvod

Francúzsky novinár Romain Dauriac požiadal svoju manželku, americkú herečku a speváčku Scarlett Johanssonovú, aby stiahla žiadosť o rozvod.

09.03.2017 12:07
Scarlett Johansson a jej manžel Romain Dauriac Foto: ,
Americká herečka Scarlett Johansson a jej manžel Romain Dauriac na archívnom zábere z roku 2014.
debata

Herečka ju podala v utorok na najvyššom súde na newyorskom Manhattane. Dauriac ju prosí, aby si to premyslela a spravila tak pre dobro ich trojročnej dcéry Rose Dorothy.

„Pre našu dcéru je naozaj nešťastné, že Scarlett podala žiadosť o rozvod, čím z našich osobných problémov spravila verejnú záležitosť. Žiadam ju preto, aby žiadosť urýchlene stiahla a vrátila sa k vyjednávaciemu stolu, aj keď to pre ňu môže byť nepríjemné. Sme rodičmi úžasnej dcéry, ktorú budeme aj naďalej spoločne vychovávať a zdieľať jej radosti a smútok tak, ako to dokáže len rodič,“ uviedol Dauriac vo vyhlásení pre magazín People.

Jeho právnik Harold Mayerson tvrdí, že 32-ročná herečka podala žiadosť o rozvod uprostred súkromných rokovaní, čo ich zaskočilo. Johansson v žiadosti uviedla, že jej manželstvo s Dauriacom je nenapraviteľne poškodené, pričom súd požiadala, aby ich spomínanú dcéru zveril primárne do jej starostlivosti. Mayerson v reakcii na to vyhlásil, jeho Dauriac s touto požiadavkou nesúhlasí. „Pán Dauriac sa chce presťahovať do Francúzska, a to aj s dcérou, keďže pani Johansson veľa cestuje,“ uviedol. Herečka sa k tejto téme nechce pre médiá vyjadrovať.

Johansson a Dauriac sa zosobášili v októbri 2014 na ranči v Montane, pričom pre herečku to bolo už druhé manželstvo, keďže v rokoch 2008 až 2011 bola vydatá za kanadského herca Ryana Reynoldsa. Dvojica sa rozišla ešte vlani v lete, médiá sa však o tom dozvedeli až koncom januára.

Po rozchode sa neformálne dohodli, že dcéra bude tráviť striedavo týždeň s matkou a týždeň s otcom. Neskôr chcela Johansson tento interval skrátiť, čo však pre jej časté cestovanie spôsobovalo problémy a Dauriacovi to nevyhovovalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #starostlivosť #Scarlett Johansson #Romain Dauriac #žiadosť #súboj #prosba

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...