Zatkli fanúšika, ktorý prenasledoval Taylor Swiftovú

Newyorská polícia zatkla istého Mohammeda Jaffara, ktorý sa ostatné tri mesiace snažil stretnúť s americkou speváčkou Taylor Swiftovou, pričom opakovane chodil k domu na Manhattane, kde 27-ročná interpretka vlastní luxusný byt.

12.03.2017 00:00
Taylor Swift Foto: ,
Speváčka Taylor Swift na archívnom zábere.
debata

Dvadsaťdeväťročný muž po prvý raz prišiel k domu na Franklin Street v decembri, pričom žiadal o stretnutie so Swift, čo mu však neumožnili. Počas nasledujúcich dvoch mesiacov sa tam ukázal ešte štyrikrát, pričom 6. februára sa mu podarilo dostať do budovy a bezpečnostná kamera ho zachytila na chodbe priamo pred speváčkiným bytom a tiež na streche, kde strávil štyri hodiny.

V iný deň zas hodinu zvonil na speváčkin zvonček. Nasledujúci deň to robil 45 minút. Naposledy sa pri budove pohyboval 15. februára. V období od 27. januára do 16. februára navyše 59-krát volal do jej spoločnosti TAS Rights Management, pričom žiadal, aby ho so speváčkou spojili.

Muža zatkli v pondelok 6. marca a následne obvinili z prenasledovania a vlámania. Súd stanovil kauciu na 20-tisíc dolárov (v prepočte takmer 19-tisíc eur), pričom Jaffarovi zakázal akýkoľvek kontakt so Swift.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #prenasledovanie #fanúšik

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....