Hanychová predvádza orálny sex i lesbické bozky - môže za to Rytmus

Vulgarizmy, zábery naznačujúce orálny sex či sado-masochistické praktiky aj lesbické bozky - to je v stručnosti popis videoklipu ku skladbe Zlatokopky, za ktorou stojí slovenský raper Rytmus.

05.08.2010 14:00
Rytmus - videoklip Zlatokopky Foto:
Agáta Hanychová stvárnila v klipe Rytmusa (vľavo) Zlatokopky hlavnú hrdinku.
debata

Nový klip uviedol v stredu večer v jednom z bratislavských nočných klubov raper osobne. „Robil ho so mnou človek, ktorý už so mnou robil môj prvý videoklip Dáva mi. Volá sa Matouš Heger a je to celé pod jeho taktovkou. Točilo sa to v Prahe a klip je o zlatokopke,“ povedal Rytmus na margo nového „videopočinu“. V niekoľkominútovom klipe sa odohráva príbeh ženy, ktorá je pre peniaze ochotná urobiť čokoľvek. Občas však zistí, že život „za prachy“ má aj svoje tienisté stránky.

Raper Rytmus predstavil svoj nový klip... Foto: Zdeno Gáfrik
Rytmus Raper Rytmus predstavil svoj nový klip Zlatokopky osobne.

Hlavnú úlohu zveril Heger českej celebritke a vymetačke večierkov Agáte Hanychovej. Aj dáma, ktorá sa neostýcha predvádzať v pražských nočných kluboch či provokatívne odhaliť na stránkach bulváru, mala vraj pred kamerou občas problémy. Scény, v ktorých ju bohatý mecenáš núti k drsýnm praktikám či orálny sex vo výťahu, však napokon zvládla. Na záver predviedla vášnivý bozk s inou českou kolegyňou – moderátorkou Evou Decastello.

Zlatokopky, ktoré v klipe opisuje známy slovenský raper, vraj už skúšali zvádzať aj jeho. „Ale ja mám frajerku, podobné veci nepotrebujem riešiť,“ zhodnotil. Či sa klip, ktorý nájdete na servere Youtube.com, dočká vysielania na niektorej zo slovenských hudobných televízií aj v dennom čase a bez úprav, je otázne. Okrem provokatívneho vizuálneho obsahu samotný text skladby obsahuje aj množstvo (občas naozaj zbytočných) vulgarizmov.

Raper Rytmus predstavil svoj nový klip...
Raper Rytmus predstavil svoj nový klip...
+4České celebrity a dámy z prývch stránok bulváru...
debata chyba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...