Pippa kontra Meghan Markle! Pravidlo, ktoré má zachrániť promi svadbu

Príde či nepríde princ Harry na svadbu mladšej sestry vojvodkyne Kate so sexi herečkou? Špekulácie sa množia.

15.03.2017 09:00
Herečka Meghan Markle na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Meghan Markle na archívnom zábere.
debata

20. máj sa nezadržateľne blíži a s ním aj svadba Pippy Middletonovej a Jamesa Matthewsa. Britské médiá priam chŕlia špekulácie, čo by sa stalo, ak by sa na udalosti objavil princ Harry s priateľkou, sexi tmavovláskou Meghan Markleovou. A porovnávanie krások v prospech Pippy nehovorí. Záujem o herečku je totiž enormný a tak by s najväčšou pravdepodobnosťou pozornosť počas svadby ukradla neveste práve ona.

Bola to práve ona, koho príchod na svadbu Harryho priateľa na Jamajke, Toma Inskipa, začiatkom marca vzburcoval záujem médií. Meghan zatienila aj princa Harryho, o svadobčanoch ani nehovoriac.

Ako uvádzajú britské médiá, Pippa by problém s peknou herečkou, ktorá by spôsobila počas jej svadby značný chaos, mohla vyriešiť celkom jednoducho. Pravidlom, ktoré by platilo pre všetkých pozvaných hostí a znie „No ring, no bring“ – čo znamená, že pozvaní hostia si môžu priniesť len partnera, s ktorým sú zasnúbení či zasobášení.

Ako napokon svadba mladšej sestry vojvodkyne dopadne, ukáže čas. Každopádne, sexi herečka a princ Harry by rozhodne neboli v ústraní, ak by sa na očakávanej udalosti objavili. Chtiac-nechtiac tak musí Pippa riešiť nový vzťah člena kráľovskej rodiny tesne pred jej svadbou.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Pippa Middleton #Meghan Markle

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....