Ben Affleck je čistý! S alkoholom som skoncoval, hrdo priznal

Americký herec Ben Affleck dokončil liečbu závislosti od alkoholu. Štyridsaťštyriročný rodák z kalifornského Berkeley to prezradil v utorok prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

15.03.2017 15:40
Britain Batman V Superman Premiere Foto: ,
Herec Ben Affleck.
debata

„Dokončil som liečbu závislosti od alkoholu, s ktorou som bojoval a ktorej budem i naďalej čeliť. Chcem žiť plnohodnotný život a byť tým najlepším otcom. Chcem, aby moje deti vedeli, že nie je hanbou dostať pomoc, keď ju potrebujete. Takisto chcem byť zdrojom sily pre každého, kto potrebuje pomoc, no bojí sa spraviť prvý krok. Som šťastný, že mám milujúcu rodinu a kamarátov, vrátane mojej partnerky Jen, ktorá má podporovala a starala sa o naše deti, keď som sa musel venovať tomu, čo som si stanovil. Bol to jeden z mnohých krokov, ktoré vedú k vyliečeniu,“ napísal.

Herec si v roku 2005 vzal za manželku Jennifer Garner, s ktorou má tri deti – jedenásťročnú Violet, osemročnú Seraphinu a päťročného Samuela. Dvojica predvlani informovala o rozchode. Aj po odlúčení si však zostali blízki, po väčšinu času žili spolu so svojimi deťmi a chodili tiež na spoločné dovolenky. Nemenované zdroje z okolia dvojice pre americký týždenník People nedávno uviedli, že manželia odvolali rozvod.   

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #liečba #Ben Affleck

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...