Puskailer je nadšený zo života na Slovensku, čo všetko ho tu teší?

Slovenskému spevákovi holandského pôvodu Thomasovi Puskailerovi Slovensko prirástlo k srdcu.

24.03.2017 08:30
Thomas Puskailer Foto: ,
Spevák Thomas Puskailer počas satirickej show Slovak Showbiz For Beginners (Slovenský šoubiznis pre začiatočníkov).
debata

Pre život v Bratislave sa podľa vlastných slov rozhodol najmä pre prácu. „V Bratislave sa mi otvorili dvere cez SuperStar a mohol som tu zrazu koncertovať. Ľudia ma poznali ako speváka, robil som rôzne eventy, divadlo, potom som šiel na casting do Boybandu… To bolo super. Neťahalo ma to späť do Anglicka, lebo to je veľký trh, tam je ťažké preraziť, aj keď som sa snažil. Stretol som tam úžasných ľudí, no neviem, predsa len som sa napokon rozhodol odísť a žiť radšej v Bratislave,“ povedal v rozhovore.

Napriek tomu, že na Slovensku nikdy predtým nebol, zbalil si kufre, vypožičal auto a takmer zo dňa na deň odcestoval. „Problém však bol, že auto, ktoré som si v Londýne požičal, som si v Bratislave nemohol nechať, lebo malo volant na opačnej strane, tak som s ním šiel zas naspäť do Londýna. Trvalo to 26 hodín,“ zaspomínal si na únavný zážitok.

Svoju voľbu zostať žiť v Bratislave však neoľutoval. „Hneď po SuperStar ma totiž zobrali do divadla, kde som robil okolo osem predstavení za mesiac a k tomu som mal koncerty. Dalo sa z toho vyžiť. A keď som potom úspešne zvládol casting do Boybandu, tak sme sa s Abbie rozhodli, že na Slovensku začneme nový život už nastálo,“ uviedol spevák, ktorý sa v slovenskom šoubiznise pohybuje už sedem rokov.

„Už sa tu viem nejako orientovať, viem, ako to tu funguje, akého textára osloviť, akú hudbu urobiť… Za ten čas som sa veľa naučil, musel som veľa stretávať a spoznávať ľudí a robiť si nových kamarátov a po tých siedmich rokoch musím povedať, že je to tu dobré. Môžem sa živiť ako hudobník a spevák, do toho robím divadlo a ekologický projekt pre deti. Je fakt skvelé, že žijem na Slovensku a že sa môžem pohybovať v hudobnom biznise a stretávať rôznych muzikantov. Každý z nich mi dodáva zas iný vibe, inú informáciu, každý má nejaký rukopis a to je krásne,“ poznamenal 36-ročný interpret, ktorý sa v ostatných mesiacoch hudobne posunul od elektroniky k živému hraniu.

„Doteraz som sa orientoval na tanečnú elektronickú hudbu, no za posledný rok som zistil, že ma hrozne baví hrať unplugged, hrať surovo, také naozajstné veci. Pri unplugged som pocítil, že naozaj najkrajšia je živá hudba a je super, keď sa pri koncertoch priamo kontaktujem s mojimi fanúšikmi, je to veľký zlom v mojom živote,“ podotkol Puskailer, ktorý unplugged skladby čoskoro predstaví i na turné.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #láska #vzťah #Thomas Puskailer

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...