Donald Trump ma kedysi balil, priznala tajomstvo Emma Thompson

Súčasný americký prezident má očividne slabosť pre ženy. V minulosti boli známe jeho početné romániky. A jeden z nich sa mohol stať aj medzi ním a herečkou Emmou Thompsonovou. Aspoň niekdajší podnikateľ sa o to snažil.

25.03.2017 00:00
Herečka Emma Thompson. Foto: ,
Herečka Emma Thompson na archívnom zábere..
debata (1)

Britská hviezda a držiteľka Oscara sa priznala v rozhovore v talk-šou Skavlan, že raz dostala telefonát priamo od Trumpa, v ktorom ju pozval na večeru a rande. Stalo sa tak ešte v roku 1998, keď nakrúcala snímku Primary Colours v Los Angeles.

„Sedela som v mojej maringotke na pľaci a zazvonil telefón. Ahoj, tu je Donald Trump, ozvalo sa odtiaľ,“ opísala situáciu 54-ročná herečka. „Bolo to akoby mi odrazu do karavanu vošiel los,“ so smiechom si zaspomínala na tieto chvíle Emma Thompson. Trump jej vraj ponúkol niektorý z apartmánov v jeho Trump Towers. „Sú veľmi pohodlné,“ povedal vtedy Podľa Thompsonovej. „Myslím si, že by sme si rozumeli. Možno by sme mohli niekedy skočiť na večeru,“ zazneli vraj tiež slová v telefonickom rozhovore, ktorý herečku absolútne prekvapil a šokoval.

Zaujímavosťou je, že celá situácia sa mala odohrať v čase, keď súd uzavrel rozvodové konanie Thompsonovej a jej vtedajšieho manžela Kennetha Branagha a Donald Trump mal práve niekoľko mesiacov po rozvode s druhou manželkou Marlou Maplesovou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #telefonát #Emma Thompson #spomienka #Donald Trump

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...