V škole ma volali Slanina a smiali sa, že chcem hrať, spomínala Winslet

Aj mnohé slávne hviezdy filmového plátna si v mladosti prežili ťažké chvíle. Britská herečka Kate Winslet rozhodne vie, o čom je reč.

25.03.2017 13:30
Herečka Kate Winslet prišla v róbe Ralph Lauren. Foto: ,
Herečka Kate Winslet na archívnom zábere.
debata

Počas účasti na konferencii WE Day sa rozhovorila o tom, ako prežívala školské časy a koľko ponižovania či šikany si od spolužiakov vytrpela. „Vždy som sa porovnávala s inými,“ vyhlásila podľa US Weekly.

„Prezývali ma Slanina alebo Tučko, uťahovali si zo mňa, že chcem hrať. Zamkli ma v skrini a posmievali sa mi. Nebola som rozhodne najkrajšia a dokonca mi bolo povedané, že budem šťastná, ak ma obsadia do úloh tučných dievčat,“ rozprávala držiteľka Oscara.

„Vždy som mala pocit, že nie som dosť dobrá. Že nevyzerám správne,“ komentovala. Nevzdala sa však a nenechala sa odradiť. „Vždy som sa zúčastňovala na kastingoch do školských predstavení. Nedostávala som tie najlepšie úlohy, ale bolo mi to jedno. Často ma obsadili ako krokodíla, alebo strašiaka alebo zlú vílu. Dokonca som raz bola tancujúca žaba. Ale na tom mi nezáležalo, herectvo som milovala. Nezáležalo na tom, aká veľká či malá bola moja rola. Túžila som byť skvelá a to ma posúvalo k tomu, aby som sa neustále zlepšovala a učila,“ vysvetlila hviezda, z ktorej sa stala jedna z najvyhľadáva­nejších britských herečiek.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #herectvo #škola #šikana #Kate Winslet

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...